El CP Taradell perd però planta cara al Sant Cugat

Diumenge, 18/02/2018

El CP Taradell va caure a la pista del Sant Cugat, segon classificat, a qui va posar contra les cordes. Els locals, amb un bon inici de partit, es van avançar amb dos gols molt matiners. El primer al minut 5, després de recuperar una bola i d'una triangulació que va acabar amb gol Gilabert. Només dos minuts més tard era Ferrer qui, després d'una altra recuperació en defensa, superava a Dalmau amb un llançament al segon pal. A poc a poc el Taradell va poder contrarestar el joc dels locals que van disposar també d'un penal i d'una bola al travesser. En els últims minuts de la primera part el Taradell va firmar dos gols que posaven l'empat. El primer de Dani Rodríguez, que va fallar una falta directa però va marcar en el rebot. El 2 a 2, a 44 segons pel final del primer temps va ser de Marçal.

A la represa el partit es va igualar i va tenir minuts de domini altern pels dos conjunts. Només va poder marcar el Sant Cugat, de falta directa, que desfeia l'igualada a manca de 15 minuts pel final. Els de Pep Rifà van buscar el gol de l'empat però es van trobar amb un espectacular Toda sota la porteria que va evitar el gol.