El CP Taradell puja a Primera amb una golejada al Masquefa

Dilluns, 29/05/2017

El CP Taradell depenia d'ell mateix per aconseguir l'ascens a la Primera Divisió Estatal i el conjunt de Pep Rifà no va fallar davant el cuer. Els taradellencs van golejar el Masquefa per 10 a 0. La golejada va comenaçar al minut 3 amb un gol de Marçal Casadevall. Dos minuts més tard era Marc Soler qui feia pujar el 2 a 0 a l'electrònic. El pavelló, ple, es feia sentir i, després d'una targeta blava que va propiciar una nova falta a favor del Taradell, Marçal Casadevall tornava a marcar. Albert Benito, en el minut 11, recuperava una bola i feia el quart. Poc més tard, Albert Dalmau es convertia en el protagonista aturant un penal i la rèplica era per a Marc Soler, que posava el 5 a 0 a l'electrònic. Un minut més tard marcava Miquel Masoliver i abans del descans era Xevi Soler qui deixava el 7 a 0. En el minut 24 el Masquefa va disposar d'un penal, però va fallar en el llançament. A la represa, i amb el partit decidit, el Taradell encara va tenir temps de fer tres gols més. Edu Genís va marcar en el 29 i el 37, i Marc Soler en el 35. Els últims minuts van ser de tràmit per un Taradell que va celebrar damunt la pista d'El Pujoló un nou ascens a la Primera Divisió Estatal. Ho va fer amb una afició entregada, amb foto de família i amb l'entrenador i la presidenta a la dutxa després d'una temporada amb uns números espectaculars, amb només quatre derrotes i convertint-se en l'equip més golejador i en el menys golejat.

Aquí pots veure una GALERIA DE FOTOS de l'ascens.