El CP Taradell segueix segon després de superar el Ripoll

Dilluns, 06/02/2017

Important victòria del CP Taradell en el derbi davant el Ripoll en un gran partit que no es va decidir fins al final. Els locals es van avançar en el primer minut, però després de l'expulsió de Marçal, els visitants van empatar. El Taradell va reaccionar amb tres gols, però abans del descans van retallar la diferència fent el 4 a 2 abans del descans. A la represa els taradellencs van fer tres pals, però qui va marcar va tornar a ser el Ripoll. Dos gols de cada equip van posar el 5 a 4 en el marcador, un resultat que va persistir fins al darrer minut quan els taradellencs van tornar a marcar per posar el 6 a 4 definitiu en el marcador. A la classificació, el conjunt de Pep Rifà segueix segon a dos punts del líder, el Noia.