El CP Taradell supera el CP Congrés a la segona part

Diumenge, 24/05/2015

El CP Taradell va superar el CP Congrés a domicili per 2 a 4. En els primers 25 minuts hi va haver molta igualtat i els dos porters van estar molt encertats. El 0-0 de la mitja part va acabar tenint mèrit per l'equip local, perquè poc abans d'arribar al descans el Congrés es va quedar amb dos jugadors menys a pista a causa de dues targetes blaves. A més, a 19 segons del final del primer període, Marçal Casadevall va errar un penal enviant la pilota al travesser.La igualtat va seguir en els primers minuts de la segona part, fins que Benito va obrir el marcador al minut 31. Tres minuts després Miquel Masoliver feia de falta directa el 0-2 i 23 segons més tard Marçal Casadevall posava el 0 a 3 a l'electrònic. A partir d'aquí va arribar la reacció local amb un gol de jugada i un altre de penal posant emoció al marcador en els darrers minuts fins que Albert Benito quan només faltaven 28 segons va posar el 2 a 4 definitiu.