El CP Taradell torna de la pista del Jolaseta amb els tres punts

Diumenge, 21/01/2018

Segona victòria consecutiva del CP Taradell en aquest 2018. Dissabte va tancar la primera volta amb una victòria a la pista del conjunt basc del Jolaseta per un ajustat 3 a 4. I això que el partit no va començar gens bé. Els locals es van avançar amb un gol al primer minut i van fer el segon quan només s'havien disputat 12 minuts. El partit va seguir amb el 2 a 0 fins als últims deu minuts de la segona part, quan va passar pràcticament de tot. El Jolaseta va fer el 3 a 0 després d'una falta directa que va significar l'expulsió de Xevi Soler. Amb el 3 a 0 el Taradell va reaccionar i va aconseguir dos gols consecutius, d'Edu Genís i Dani Rodríguez que deixaven el 3 a 2 a manca de sis minuts pel final del matx. A quatre minuts pel final Dani Rodríguez posava l'empat a 3 amb un llançament de falta directa i a dos minuts pel final, Xevi Soler acabava de donar la volta en el marcador amb el 3 a 4 definitiu. Tot i que el resultat ja no es va moure més tot i que  el Jolaseta va disposar d'una falta directa a 2 segons pel final, sense encert. Amb aquesta nova victòria els homes de Pep Rifà s'enfilen fins a la sisena posició amb 20 punts.