El Folgueroles torna a golejar el Taradell

Dissabte, 01/04/2017

El Taradell va caure golejat per 0 a 4 davant el Folgueroles en un partit amb polèmica. Un gol al primer minut va encarrilar la victòria del conjunt de Folgueroles que va veure com el Taradell empatava quatre minuts més tard amb un gol d'Arnau Oriol, però el col·legiat el va anul·lar per un fora de joc mal assenyalat. Arnau va disposar d'una nova ocasió a la mitja hora de joc mentre que dos minuts més tard, el Folgueroles no trobava rematador en un clar contraatac. En el minut 44, una topada entre Sans i Lloveras va acabar amb aquest darrer lesionat. Als tres minuts de la represa, nova acció per la polèmica en el segon gol del Folgueroles. En una jugada en què el Taradell tenia un jugador a terra i demanava que el joc s'aturés, el Folgueroles ho va aprofitar per agafar el Taradell desprevingut per marcar i fer pujar el 0 a 2. A partir d'aquí el Taradell va abaixar els braços davant un Folgueroles que va anar de menys a més. El Taradell va arriscar jugant amb defensa de tres i no va trigar a arribar el tercer gol del Folgueroles aprofitant un contraatac. El quart, amb un Taradell jugant amb deu per la lesió de Joel, va sentenciar amb el quart. En els últims minuts els taradellencs van aguantar com van poder el 0 a 4 en contra davant el líder de Tercera que a Taradell es va fer més líder.