El germans Freixas campions de la Lliga Nord d’Orientació 2017

Dimarts, 05/12/2017

El passat diumenge es va disputar la 10a Cursa d'Orientació de Sant Martí de Centelles i 4a d'Aiguafreda la qual va tancar la Lliga Nord de Curses d'Orientació 2017. Després d'aquesta prova, els germans Freixas, de Taradell, van aconseguir el campionat. Ho van aconseguir en la categoria C2, de la qual formen part Josep Maria Freixas, Meritxell Freixas i també Marc Ballabriga, els tres socis del Centre Excursionista Taradell (CET). En la categoria C2-Homes Josep Maria Freixas es va classificar en primer lloc i Marc Ballabriga va ser el segon. En aquesta mateixa categoria, Lluís Saborit (CET) va ser sisè. En la categoria C2-Dones Meritxell Freixas va ser la guanyadora.

En la cursa de Sant Martí de Centelles – Aiguafreda, els germans Meritxell i Josep Maria Freixas van debutar a la categoria C1. Meritxell Freixas es va classificar en 2n lloc del podi femení i Josep Maria Freixas va ser el 9è dels homes. També van participar en aquesta cursa Marc Ballabriga i Lluís Saborit en la categoria C2-Homes que es van classificar en 5è i 19è lloc respectivament, i en la categoria C3 hi van prendre part els taradellencs Mercè Nogué i Eduard Freixas que es van classificar en 11è lloc.

Els orientadors del CET L'Enclusa-O no paren d'aconseguir èxits i el dia abans, dissabte 2 de desembre, Marc Ballabriga i Meritxell Freixas es van classificar en primer lloc dels equips mixtes a la prova de 3 hores al VII Rogaine Serralada Litoral - III Memorial Iñaki Pérez celebrat a Òrrius.