El Roda no perdona i goleja un fluix Taradell

Dissabte, 19/09/2015

El Taradell haurà d'esperar una setmana més per sumar la primera victòria de la temporada. Aquest dissabte, en el marc de la tercera jornada de Lliga, els taradellencs van perdre davant un dels líders del grup 5 de Tercera, el Roda, que els va golejar per 0 a 5. Els taradellencs van saltar al terreny de joc amb una pancarta d'Ànims Pau 10, en referència al migcampista taradellenc que es va lesionar en el primer partit i que es perdrà pràcticament tot el que queda de temporada.

El conjunt visitant només va tardar sis minuts a avisar. Jordi Salés, un extaradellenc, va disposar de la primera jugada d'atac del Roda, per Nil, amb una gran intervenció, va poder aturar la pilota. Al quart d'hora de joc era Musach qui va estar a punt d'inaugurar el marcador, però el seu xut, sol davant el porter local, va sortir massa creuat. I quatre minuts més tard, un altre extaradellenc, Sergi Casasampera, va aprofitar un malentès entre la defensa i el porter per marcar després d'una gran passada de Cristian Rodríguez. Tres minuts més tard, el Taradell va tenir l'empat a tocar, però el cop de cap de Pujol el va aturar Torrejón amb una mà providencial. Al minut 26 va ser el Roda el que va perdonar, amb un cop de cap de Cristian, que sol va enviar la pilota als núvols. Al minut 34, però, novament Casasempera es va plantar sol davant Nil, va superar el porter taradellenc i va enviar la pilota al pal, però el rebot va caure als seus peus i en el segon intent va marcar a plaer. El mateix jugador va estar a punt de fer el triplet al minut 41 però va xutar massa creuat. I amb un Taradell desanimat, el Roda marcava el 0 a 3 just abans d'arribar al descans en una jugada que va acabar Salés, de cap, i en una acció en què els taradellencs van reclamar fora de joc.

A la segona part, el Taradell va jugar amb més seguretat defensiva, però en atac pràcticament no va crear perill davant un Roda segur i ambiciós. Els homes de Jordi Freixas van disposar de l'acció més clara per marcar però no van aprofitar una lliure indirecta per retallar la diferència al marcador. Ja a les acaballes del matx qui va moure el marcador va tornar a ser el Roda, amb el 0 a 4 que va marcar Dídac. El Roda encara va tenir temps de fer un cinquè gol. Novament Salés va marcar en aprofitar el llançament d'una falta, ja en el descompte que deixava el partit amb el 0 a 5 definitiu.