El Santa Eugènia guanya el trofeu de festa major de futbol

Diumenge, 23/08/2015

El Santa Eugènia (Quarta Catalana) és el nou campió del Trofeu Ajuntament de Taradell de festa major. Diumenge a la tarda es va disputar el tradicional partit de festa major entre el Taradell i el conjunt de la població veïna, amb victòria dels vistiants per 1 a 2, amb el gol de la victòria en el minut 90. El Taradell, amb moltes baixes i amb jugadors del Quarta Catalana i del Juvenil per confecionar l'equip, va rebre el primer gol al minut 10 de partit. Canó i Donaire van disposar de diverses accions per empatar, en un bon primer temps dels de Jordi Freixas, tot i que el gol de l'empat no va arribar fins al minut 44 després d'una centrada de Canó que va transformar amb gol Ignasi Casacuberta.

A la segona part, el ritme va baixar. Els canvis i el cansament van passar factura als dos conjunts que pràcticament no van arribar a les respectives àrees. Quan semblava que amb empat a 1 s'arribaria al final del matx, un contraatac del Santa Eugènia va permetre a l'exjugador taradellenc, Guillem Muñoz, fer el gol de la victòria. Precisament va ser Muñoz, com a capità, l'encarregat de recollir el trofeu de guanyador de mans de la pubilla de Taradell, Anna Piella, que abans de l'inici del partit i en el seu primer acte oficial com a pubilla, va ser l'encarregada de fer el sac d'honor. El camp de la Raureda va presentar una gran entrada, amb aficionats dels dos equips i en una tribuna presidencial amb la pubilla; l'alcalde, Lluís Verdaguer; el regidor d'Esports, Joan Casassas, i el president de la UD Taradell, Albert Pujol.

Fotos i/o vídeos relacionats

La UD Taradell juga el darrer partit de l'any contra el PradencUD-Taradell-2015-festa-major-12.jpgUD-Taradell-2015-festa-major-11.jpgUD-Taradell-2015-festa-major-10.jpgVictòria de prestigi de la UD Taradell davant el Sant Feliu de CodinesUD-Taradell-2015-festa-major-8.jpgEl tècnic de la UD Taradell, Jordi Freixas, renova una temporada mésUD-Taradell-2015-festa-major-6.jpgUD-Taradell-2015-festa-major-5.jpgUD-Taradell-2015-festa-major-4.jpgUD-Taradell-2015-festa-major-3.jpgEl Santa Eugènia guanya el trofeu de festa major de futbolUD-Taradell-2015-festa-major-1.jpgLa UD Taradell juga al camp del líder La UD Taradell juga contra el BalenyàNova derrota de la UD Taradell que segueix penúltimUD-Taradell-2015-festa-major-17.jpgNova derrota de la UD TaradellDerrota de la UD Taradell al camp del Moià