El Taradell arrenca el 2016 amb una derrota contra el Llerona

Diumenge, 10/01/2016

La UD Taradell tampoc ha començat amb bon peu el 2016 i aquest dissabte a la tarda va perdre per 3 a 5 contra el Llerona, en un partit boig, i amb la majoria de gols al segon temps. Els taradellencs van començar el partit dominant i, tot i que sense ocasions clares de gol, van ser l'equip que més perill van portar a l'àrea rival. En destaca un xut massa creuat de Marçal al minut 20 i un altre de desviat d'Ignasi. Tot semblava indicar que a la mitja part s'hi arribaria amb el 0 a 0 incial, però en el darrer minut el Llerona es va avançar. Un gol que va fer molt mal als taradellencs, que van rebre un càstig massa sever abans d'arribar al descans. I és que al primer minut de la segona part el conjunt visitant marcava el segon i deixava el Taradell molt tocat i amb un marcador exagerat. Més encara quan, amb un Taradell desanimat, al quart d'hora de joc arribava el tercer del Llerona. Els locals van aconseguir reduir la diferència al minut 64 després d'un penal transformat per Marc Cuenca, que va significar l'expulsió del porter del Llerona que es quedava amb deu jugadors. Amb superioritat numèrica el Taradell va jugar a plaer i va tenir molt a prop el 2 a 3 però ho va desaprofitar. En canvi, el Llerona en atac no va perdonar i va fer l'1 a 4. A falta d'un quart d'hora de joc els taradellencs van reclamar un gol fantasma que l'àrbitre no va xiular i amb un Taradell totalment desmoralitzat va arribar l'1 a 5 del Llerona quan faltaven poc menys de deu minuts. En el tram final del partit, i amb el matx vist per sentència, el Taradell va maquillar el marcador amb gols de Donaire i Talavera, aquest darrer de falta. Una derrota que fa que el Taradell segueixi a la part baixa de la classificació.