El Taradell cau amb el Shum i es complica l'ascens

Dilluns, 14/05/2018

El CP Taradell no va aprofitar l'empat del Manlleu-Alcobendas per posar-se per davant d'aquestes dos equips i fer-se amb la tercera posició. I és que els taradellencs van caure per 1 a 4 davant un Shum millor. El partit va ser igualat fins al quart d'hora de joc. Els dos conjunts s'hi jugaven molt. El Taradell buscava una plaça d'ascens i el Shum de David Bou, assegurar-se la permanència. Al minut 15 Dalmau aturava un penal a Roger Presas però en el 20 una jugada col·lectiva acabava amb una gran definició de Crespo enviant la bola dins la porteria. Sense temps de reacció, el jugador de Sant Hipòlit Roger Font feia el 0 a 2 amb un potent xut exterior. La primera part acabava amb una bola al travesser d'Edu Genís pel Taradell.

El Taradell va sortir a la segona part disposat a capgirar el resultat però li va faltar encert. Marçal fallava un penal en el minut 30 i a la jugada següent el Shum posava el 0 a 3. El gol va ensorrar un Taradell que ho va seguir intentant però només amb xuts exteriors. En el minut 45 i després de la desena falta d'equip, el Shum feia el 0 a 4 i deixava el partit vist per sentència. El Taradell va disposar també d'una falta directa  però Dani Rodríguez no va estar encertat. Si que va marcar però, en el 47, des del punt de penal, tancant l'electrònic amb l'1 a 4 definitiu. EL 9 NOU