El Taradell cedeix un empat contra el Riudebitlles

Dilluns, 20/02/2017

El CP Taradell només va poder empatar a 3 contra el Riudebitlles, el cuer de la Primera Nacional Catalana en un partit en què els de Pep Rifà van disposar de múltiples ocasions però no les van transformar. Els visitants es van posar 0 a 2 en els primers minuts de la primera part. El Taradell va escurçar la diferència amb un gol al final del primer temps i a l'inici de la represa va fer-ne dos més que servien per posar-se a davant del marcador. El Riudebitlles va empatar a quatre minuts pel final, després d'una falta no xiulada a Marc Soler que va provocar un contraatac pels visitants que va significar el 3 a 3 definitiu tot i les darreres ocasions dels taradellencs que no van ser capaços de transformar.