El Taradell empata a Vilanova i no podrà lluitar per l'OK Lliga

Diumenge, 20/05/2018

El CP Taradell va empatar dissabte al vespre a la pista del Vilanova i es queda matemàticament sense opcions a l'ascens a l'OK Lliga quan només queda una jornada per acabar el campionat. Els taradellencs van començar molt forts i Dani Rodríguez avançava a l'equip al minut 6 a través d'una falta directa. El domini taradellenc va seguir a la primera part i l'electrònic es va ampliar en el minut 21 amb un gol del capità Marçal Casadevall. A la represa va arribar el tercer, de Marc Soler, però a partir d'aquí va arribar la reacció local, amb un gol que va arribar un minut després. L'1 a 3 es va aguantar fins pràcticament fins al final però a quatre minuts els locals retallaven la diferència i un minut més tard posaven el 3 a 3 de falta directa. Els locals encara van disposar d'una darrera acció, també de falta directa per marcar, però el marcador no es va moure. Amb aquest empat el Taradell és sisè amb 38 punts.