El Taradell empata en el descompte davant l'OAR Vic

Diumenge, 25/11/2018

El Taradell va salvar un punt davant l'OAR Vic en un mal partit pel conjunt taradellenc. Els de Gerard Pallarès van aconseguir el gol de l'empat a 2 en el minut 93 després que els locals s'avancessin en dues ocasions. Els blanc-i-blaus segueixen invictes a domicili però davant l'OAR van deixar escapar els dos primers punts.

La primera part no va tenir història. El Taradell va anar de menys a més, però no es va veure un bon partit de futbol. A la segona, la dinàmica taradellenca va empitjorar, però els locals van ser millors i en el minut 67 aconseguien el primer gol després d'una pèrdua al mig del camp en què els taradellencs van reclamar falta. El Taradell va aconseguir l'empat deu minuts després en una jugada en què Marçal es va anticipar a la defensa i superava per alt al porter Enciso. L'alegria visitant va durar poc ja que a la jugada següent i després d'un córner arribava el 2 a 1 en una rematada de cap. El Taradell ho va passar malament a la recta final d'un partit en el qual l'OAR va perdonar. Però, tot i passar-ho malament, no es va rendir i quan passaven tres minuts del temps afegit, Marçal aprofitava una mala sortida d'Enciso per acabar posant el 2 a 2.

Amb l'empat el Taradell baixa a la tercera posició amb 29 punts superat pel Voltregà i el Torelló.