El Taradell es deixa remuntar un 2 a 1 i acaba perdent contra el líder

Diumenge, 07/04/2019

El Taradell no va poder superar el líder, un Torelló que perdia 1 a 2 i va acabar capgirant el resultat aconseguint un 2 a 3 final. La primera part va ser molt igualada davant un Torelló que, tot i la condició de líder, va veure com el Taradell feia un pas més i creava perill a la porteria de l'exjugador de Tercera Divisió Fran Sánchez. Tot i així, les jugades dels locals no eren clares i els visitants es van avançar en el minut 22 en un refús de Tusell en el qual la pilota va impactar amb el cos d'un jugador visitant que va acabar marcant. Oller, a les acaballes de la primera part, va tenir l'empat, mentre que els torellonencs també disposaven de dues accions abans del final dels 45 minuts.

La segona part va ser més activa i efectiva pels dos conjunts. En el minut 52 i després d'un córner, Oller, amb l'ajuda d'un defensa, feia l'empat. Quatre minuts després i en unes mans després d'una falta, el col·legiat xiulava penal i Orriols marcava el 2 a 1. El partit es posava doblement de cara pel Taradell quan un jugador visitant era expulsat per agressió. El partit s'havia escalfat a la gespa i també a la graderia, amb l'expulsió del tècnic visitant, però la millor part d'aquests incidents van ser per un Torelló que va aconseguir capgirar el resultat. En el minut 76, arribava l'empat i en el 82 el 2 a 3 en una passada llarga que el davanter va aprofitar per superar Nil.

Tot i la derrota, els taradellencs mantenen la cinquena posició amb 50 punts.