El Taradell es retroba amb la victòria davant el Shum

Diumenge, 07/04/2019

Important i necessària victòria del Taradell davant el Shum Maçanet, dissabte a la tarda, a qui va superar per 5 a 3 i que li permet no desenganxar-se del grup cap davanter en una jornada en la qual hi ha hagut canvi de líder.

Els taradellencs van començar el partit molt forts i Tino Molera inaugurava el marcador en el minut 8, mentre que el capità Marçal Casadevall feia el segon cinc minut després. Els de Pep Rifà tenien el partit controlat i més quan Xevi Soler marcava el tercer. Però un xut exterior de Tarrés posava el Shum dins del partit. Sobretot quan a dos segons pel final i després d'una blava a Dani Rodríguez el Shum disposava d'un penal (que primer va fallar però el col·legiat va fer repetir) per fer el 3 a 2.

El resultat, però, no va capgirar els plans del Taradell a la segona part que va sortir disposat a sentenciar el matx i l'encarregat de fer-ho va ser Dani Rodríguez, amb un autèntic golàs de jugada personal en el minut 35 i només 30 segons després el mateix jugador feia el 5 a 2. Quedaven molts minuts, però el Taradell, amb el resultat a favor, va saber jugar les seves armes, tot i un pal del Shum i una rèplica també al pal de Benito. Al final, tot i el gol de Presas en els darrers minuts i que els taradellencs tenien 9 faltes, el resultat no va perillar i els blanc-i-blaus van sumar una important victòria que els permet mantenir-se a la quarta posició amb 37 punts, un menys que el Mataró que passa a ser tercer; dos menys que el Manlleu que és segon i tres menys que l'Alpicat Lleida que és el nou líder de l'Ok Plata.