El Taradell femení cau per la mínima i de penal a Ripoll

Diumenge, 16/10/2016

Segona derrota consecutiva del Taradell femení. Dissabte a la tarda va perdre al camp de l'Atlètic Ripoll per un únic gol que va arribar al minut 21 des del punt de penal. Les taradellenques van millorar la seva imatge, però li va faltar el gol. El Ripoll, tot i dominar, va disposar de poques arribades, mentre que el Taradell intentava sortir al contraatac per sorprendre la defensa i la portera visitant. Al minut 21, unes mans dins l'àrea taradellenca va permetre al Ripoll posar l'1 a 0 al marcador. Un resultat que no es mouria més gràcies a les intervencions de les porteres dels dos conjunts que van evitar que l'electrònic es mogués. Després de tres jornades el Taradell segueix amb un punt a la classificació. El proper cap de setmana el conjunt taradellenc s'enfrontarà al Torelló. Serà diumenge a les 10 del matí.