El Taradell femení suma un punt davant el Berga

Dimecres, 23/11/2016

El Taradell femení va sumar el segon punt de la temporada a l'empatar a 3 davant el Berga. El conjunt visitant es va avançar al minut 11 al transformar una falta des de la frontal. Les taradellenques, però, van portar la iniciativa del matx i van aconseguir capgirar el marcador gràcies a dos còrners. El primer en el minut 16 en què Vero va fer pujar l'1 a 1 mentre que el 2 a 1 el va fer Laia Miralpeix al minut 37 amb la col·laboració d'una defensa visitant. A la represa el partit es posava molt de cara per les locals quan al minut 54, Laura Donadeu posava el 3 a 1. Tres minuts més tard, però, va arribar el 3 a 2 i, al minut 76, el Berga empatava després de fer pujar el 3 a 3 al marcador, un resultat que no es mouria en els quinze minuts restants. Amb aquest punt, el Taradell suma el segon empat a de la temporada i trenca la ratxa negativa de partits perduts. A la classificació és penúltim. Aquest dissabte jugarà al camp del Moià, equip que és cuer sense cap punt. El partit es jugarà a 2/4 de 5 de la tarda.