El Taradell goleja el Noia B i segueix líder

Dissabte, 05/11/2016

Setena jornada de Lliga la Primera Nacional Catalana i sisena jornada consecutiva en què el Taradell aconsegueix la victòria. Després de l'empat en la primera jornada de la temporada, els taradellencs han guanyat tot els partits disputats, cosa que li permet ser primer amb 19 punts. La darrera victòria la va aconseguir aquest dissabte a la tarda després de golejar el Noia B que arribava al Pujoló com a tercer classificat, per 6 a 1. Els homes de Pep Rifà van fer un partit molt seriós i van encarrilar el matx a la primera part. En els primers deu minuts Xevi Soler i Edu Genís van obrir el marcador i a falta de tres minuts per arribar al descans, Marc Soler feia pujar el tercer a l'electrònic. A la segona part les ocasions van tardar en arribar. Al minut 35, Xevi Soler enviava la pilota al pal i tres minuts més tard va arribar el gol de l'honor del Noia que semblava que posaria l'equip visitant dins del partit. Però la reacció del Taradell, tot i que es va fer esperar fins als darrers minuts, sobretot després d'un ensurt en què el Noia va estar a punt de fer el tercer. Marçal a cinc minuts pel final posava el 4 a 1 i un minut més tard, Albert Benito marcaria dos gols amb deu segons de diferència que tancarien el resultat amb el 6 a 1 definitiu contra un rival directa a la taula.