El Taradell goleja el Torelló i dissabte rep l'OAR Vic

Divendres, 15/04/2016

Aquest dijous el Taradell va golejar el Torelló per 4 a 0 en la continuació del partit suspès fa unes setmanes. El partit va començar al minut 32, amb un 2 a 0 a favor del Taradell i amb un expulsat per a cada equip. Quan només havien passat 30 segons, Carrillo va marcar el 3 a 0 en un contraatac que va deixar tocat i enfonsat els torellonencs. Amb el marcador clarament a favor, no hi va haver color. El Taradell va jugar sense cap pressió davant un Torelló perdut sobre la gespa de la Roureda. Canó, al minut 74, va arrodonir la golejada, amb un gran gol des de la frontal.Per altra banda, els taradellencs només tenen dos dies per preparar l'enfrontament que aquest dissabte tindran amb l'OAR Vic. El partit es jugarà al camp de la Roureda a partir de les 4 de la tarda. Els vigatans són cinquens amb 41 punts mentre que els taradellencs, amb la victòria d'aquest dijous, fan un salt a la classificació, abandonen la zona de descens directe i amb 32 punts ocupen la tretzena posició.