El Taradell, ple de baixes, encaixa cinc gols a Folgueroles

Dissabte, 05/11/2016

La UD Taradell va caure golejat al camp del Fogueroles, dissabte a la tarda, per 5 a 0 en un partit marcat per les baixes dels taradellencs. El conjunt de Jordi Freixas i Jordi Tubau porta una temporada arrossegant moltes baixes per lesions llargues de jugadors. Aquesta setmana se li va afegir dos sancionats que feia que visités el Folgueroles amb molt pocs efectius.  A més a més, a l'escalfament davant el Folgueroles, Tala també es va lesionar i l'únic jugador que hi havia disponible era Plade, que sortia d'una lesió i no estava per jugar la totalitat del partit. Per aquest motiu, el cos tècnic va posar a Nil Murfulleda, porter titular, de jugador i a la porteria va fer jugar a Pardo. Sense canvis i amb un equip inèdit, el Taradell va plantar cara al Folgueroles, sobretot al primer temps, encara que els locals van ser molt superiors. El primer gol va arribar al minut 7 amb un cop de cap que va rematar Saus després d'una falta. Tot i que el Folgueroles era qui dominava i tenia les millors ocasions, el Taradell buscava la seva oportunitat a la contra i al minut 40 va disposar d'un penal, Tapia, però, va errar la pena màxima que hagués permès al Taradell marxar al descans amb empat. No va ser així i a la represa el Folgueroles va aprofitar la feblesa i també el cansament dels blanc-i-blaus. Al minut 53, l'extaradellenc Enric marcava el segon. Aquest jugador va fer un pal dos minuts més tard i l'assistència del tercer gol, al minut 59. El 4 a 0 va arribar al minut 80 davant un Taradell rendit i cinc minuts més tard, de contraatac, els locals feien pujar el 5 a 0 a l'electrònic.