El Taradell salva un punt davant l'Avinyó

Diumenge, 06/09/2015

La UD Taradell va tornar a jugar un partit oficial a Tercera Catalana després de més de deu anys i ho va fer amb un empat a 1 davant l'Avinyó. Els taradellencs van merèixer més, però van acabar patint en el tram final.Els homes de Jordi Freixas van dominar el primer temps, si bé no van disposar d'accions clares de perill van ser els que van tenir el control de la pilota. A la represa, però, i quan només s'havien jugat 4 minuts, Bernat va enganyar a Joel i als jugadors locals amb una falta directa quan tothom esperava la centrada. El Taradell no es va enfonsar amb el gol i amb una gran actitud va buscar l'empat. Al minut 55, Pau, que més tard acabaria lesionat, va enviar la pilota al pal. A l'altra porteria, Joel va aturar un xut mentre que Ignasi desaprofitava pel Taradell una nova acció. Els minuts passaven i el Taradell no trobava el gol tot i ser un contraatac blanc-i-blau. Així es va arribar als deu darrers minuts, amb un Taradell llançat en atac i amb un Avinyó que buscava la sentència al contraatac. Així va arribar el gol del Taradell, al minut 87, després que Muntal recuperés una bola en defensa i iniciés una jugada que acabaria transformant amb gol Carrillo. Semblava que, a tres minuts pel final, el partit acabaria amb empat, però encara quedava temps per l'emoció. A la jugada següent, l'Avinyó va fallar un penal; en el minut 90, Carrillo hagués pogut marcar pel Taradell i, en el 93, Joel va salvar l'1 a 2. Repartiment de punts en un final boig.