El Taradell torna a caure i s'allunya de la salvació

Diumenge, 08/03/2015

La UD Taradell no aixeca cap i, com la setmana passada, un mal inici el va condemnar a la derrota que va encaixar per 1 a 4 aquest dissabte a la tarda davant el San Lorenzo. El conjunt visitant va marcar tres gols amb tan sols 20 minuts i van estar molt a prop de fer el quart a la mitja hora de joc. El Taradell va reaccionar al minut 36, amb un gol de penal de Talavera després d'unes mans de Jordi dins l'àrea.

La reacció, però, es va quedar a mitges. El Taradell va dominar a l'inici del segon temps, però no va marcar en les poques ocasions que va disposar. La més clara va per Toni Donaire, que, després d'una centrada de Canó, va disposar d'una acció clara de perill que va poder treure la defensa quan la pilota ja entrava. A partir d'aquí el Taradell va abaixar els braços i per contra es va trobar amb un San Lorenzo que en atac no va perdonar. Al minut 75 i després d'una falta mal defensada, va arribar l'1 a 4 definitiu que deixava el partit sentenciat tot i faltar més d'un quart d'hora per finalitzar el matx. El Taradell segueix amb 18 punts i té cada vegada més lluny la permanència.