El Taradell torna a perdre i baixa a Tercera

Dilluns, 27/04/2015

El Taradell és nou equip de Tercera Catalana després de perdre per 0 a 4 davant el Cardedeu. Una nova derrota del conjunt blanc-i-blau a falta de cinc jornades per acabar la Lliga ha precipitat el descens.

Un gol al minut 1 va sentenciar un Taradell que va veure com, deu minuts després, el col·legiat perdonava l'expulsió del porter visitant per mans a fora l'àrea. El Taradell va jugar nerviós i, a la mitja hora de joc, ja havia encaixat dos gols més. Amb el 3 a 0 es va arribar al descans. A la represa, els taradellencs van fer un pas més, però es van trobar amb un nou gol del Cardedeu, el tercer de Carreño. L'última mitja hora de joc va ser la millor per un Taradell llançat a la recerca, almenys, del gol de l'honor. Va disposar d'ocasions, però el gol no va arribar. La jugada més clara va ser una pilota al travesser de Canó.

Un cop ja ha perdut la categoria, l'objectiu del Taradell en aquest cinc partits que queden és evitar l'última posició que ara mateix ocupa amb només 20 punts. EL 9 NOU