El Taradell torna amb els tres punts del camp del Súria

Divendres, 24/10/2014

La UD Taradell va fer bo, aquest dijous, l'empat de dissabte passat davant el Sant Cristòbal, aconseguint els tres punts del camp del Súria, en el partit ajornat de la jornada 4. Els taradellencs es van imposar per la mínima (0-1) amb un únic gol de Sergi Company a la mitja jora de joc. Amb aquesta victòria el Taradell surt de la zona de descens i puja fins a l'onzena posició amb 8 punts.

Tot i no fer una bona primera part, el Taradell va ser l'equip que més ocasions va tenir. Totes però, a través de pilota parada que és des d'on va arribar el gol. D'aquesta manera, al minut 39, Sergi Company va rematar un còrner i va col·locar la pilota dins la porteria local. Abans del descans el Súria hagués pogut empatar el matx, però el porter taradellenc Sergi Solanich va evitar-ho amb una gran intervenció després d'un u contra u. A la represa el Taradell va buscar el gol de la sentència però va perdonar. A més, es va quedar amb un jugador menys per l'expulsió d'Òscar Sánchez. Els taradellencs van acabar patint davant un Súria bolcat en atac i que va disposar d'alguna acció per empatar i que novament Solanich va poder evitar. Al final, el Taradell va poder mantenir els tres punts tot i acabar amb 9 jugadors per l'expulsió de Talavera, també per dobla groga.

La Lliga no s'atura i aquest diumenge el Taradell vol seguir amb la bona dinàmica superant a la Sabadelenca a domicili. El partit, en un principi previst per les 12 del migdia, finalment es jugarà a les 5 de la tarda. Els expulsats d'aquest dijous, Òscar Sánchez i Víctor Talavera, es perdran l'enfrontament.