El Taradell venç i convenç davant el Voltregà

Diumenge, 27/09/2015

La primera victòria de la temporada per la UD Taradell s'ha fet esperar quatre jornades. Aquest dissabte va sorprendre al Voltregà a domicili, equip a qui va superar per 1 a 2. El capità Joan Canó va obrir el marcador al minut 13 en un córner en què va acabar definint a la perfecció. Al primer temps, el joc, tot i que el Taradell anava per davant en el marcador, va ser molt igualat i no va ser fins a la segona part quan els taradellencs van sentenciar amb el 2 a 0. Va ser al minut 71 quan Donaire va aprofitar una jugada en profunditat de Canó per marcar el 0 a 2. Amb el partit controlat, el Taradell va jugar molt còmode i Jordi Pladevall va poder fer el 0 a 3 poc abans que el Voltregà, ja en els últims minuts, s'acostés en perill a la porteria de Nil. El porter taradellenc es va haver de lluir en tres clares ocasions locals, signant el seu millor partit de la temporada, i res va poder fer per evitar el gol del Voltregà, ja al minut 90, que va maquillar el resultat però que no va impedir que els taradellencs sumessin tres punts molt importants.