Els equips Sèniors del CP Taradell ja coneixen el calendari per la temporada 2016/17

Dilluns, 01/08/2016

Els tres equips Sèniors que tornarà a tenir el CP Taradell aquesta temporada ja coneixen rivals i calendari. Dijous es van anunciar els grups i enfrontaments de la majoria de competicions Sènior d'hoquei i el Taradell tindrà un equip a Nacional, un altre a Primera Catalana i un tercer a Segona. El primer equip debutarà el cap de setmana del 25 de setembre a casa contra el Piera mentre que el primer partit a domicili el jugarà contra el Ripoll. La resta de rivals seran el Tona, el Congrés, l'Olot, el Ripoll, el Capellades, el Riudebitlles, el Lleida, el Masquefa, el Caldes, el Sant Just, el Noia, el Sentmenat, el Cerdanyola i el Figueres. La Lliga acabarà el 28 de maig. Els taradellencs també jugaran a casa, en aquest cas contra el Masquefa. L'any passat els homes de Pere Rifà van acabar quarts en una temporada irregular i van ser subcampions de la Copa Nacional.

Pel que fa al Taradell B, que seguirà un any més al grup A de la Primera Catalana, començarà la Lliga contra el Congrés. El segon partit de la temporada serà contra el Manlleu, un dels derbis de la temporada. La resta d'equips que formen el grup són el Palafrugell, el GEiEG, el Jonquerenc, el Mataró, el Shum, el Roda, La Garriga, el Cassanenc, el Malgrat, el Lloret, l'Andorra i l'Arenys.

Pel que fa al Taradell C, que militarà al grup C de la Segona Catalana, inaugurarà la temporada contra el Santa Perpètua mentre que a la segona jornada també arribarà un derbi. Serà contra el Masies a casa. La resta d'equips són el Tordera, el Breda, el Caldes, el Tona, el Girona, el Vilassar, el Cassanenc, el Vic, el Blanes, el Salt i el Lloret.

Està previst que la pretemporada comenci a finals d'agost.