Empat a 3 del CP Taradell contra el Caldes

Diumenge, 20/11/2016

El Taradell va cedir el segon empat de la temporada a casa, però continua segon a la classificació de la Primera Nacional amb 20 punts i només superat per el Tona que en té 21. El resultat final va ser d'empat a 3 davant el Caldes en un partit en què els visitants es van avançar amb un gol molt matiner que va marcar el desenllaç del partit. Amb aquest gol en contra, el Caldes es va tancar a darrera i va impedir els atacs taradellencs que tot i així van poder empatar abans del descans. A la represa els de Pep Rifà van fer el 2 a 1 però el Caldes va aprofitar un error dels locals i una contra per avançar-se. En Taradell va poder empatar i fins i tot guanyar el partit en els darrers dos minuts, amb un atac i gol constant a la porteria del Caldes, però el 3 a 3 no es va moure.