Empat a 3 del CP Taradell en el primer partit contra el Piera

Diumenge, 25/09/2016

El primer equip del CP Taradell va encetar la temporada aquest dissabte a la tarda i ho va fer en el partit que va empatar a 3 contra el Piera. El conjunt taradellenc, animat amb força pel públic que va presenciar el partit disputat al pavelló d'El Pujoló, es va avançar a la primera part amb un gol de Marçal de falta. Als dos minuts de la represa, però, el conjunt visitant va empatar. El conjunt de Pep Rifà dominava i la reacció no es va fer esperar. Dos gols realitzats per Edu Genís i Marçal van posar el 3 a 1 en el marcador. Semblava que el Taradell tenia el partit controlat, però el Piera va aconseguir empatar, primer en una acció mal defensada pels locals i després amb un contraatac. Amb l'empat a 3, el Piera va disposar d'una falta directa per avançar-se, però Dalmau va aturar. I a l'altra porteria, quan faltaven 4 minuts pel final del matx, va ser Miquel Masoliver qui va disposar de la falta directa, però el porter es va anticipar a la jugada del capità taradellenc. Els últims minuts van ser de bojos, amb ocasions pels dos equips que haguessin pogut canviar el signe del partit. Al final, repartiment de punts en el primer partit de la temporada a Primera Nacional pels taradellencs.