Empat a 3 en el primer partit de pretemporada de la UD Taradell

Dijous, 20/08/2015

Dimecres al vespre, la UD Taradell va jugar el primer partit de pretemporada. Ho va fer davant Les Preses, després de dos dies d'entrenament, i amb un resultat final d'empat a 3. Jordi Freixas no va poder comptar amb tots els jugadors de la plantilla, ja que molts estan de vacances, i va convocar a diversos jugadors del Juvenil, per aquest primer test de preparació de cara a la propera temporada. També va jugar Nil Torrents, que farà la pretemporada amb el conjunt blanc-i-blau per intentar convèncer el nou tècnic taradellenc.

La igualtat va ser la dinàmica de tot el partit. Al primer temps, els visitants es van avançar a la mitja hora de joc, però ràpidament Joan Canó va poder empatar. Abans del descans, el mateix Canó i Donaire van disposar d'accions per marxar a la mitja part amb avantatge, però l'1 a 1 no es va moure. A la segona part, marcada pels canvis i el desgast físic dels jugadors, el ritme del partit va baixar, però no les ocasions. Hi va haver quatre gols més, dos per cada equip. Pel conjunt taradellenc va marcar Toni Donaire.

El proper partit de pretemporada serà diumenge, en el partit de festa major amb el Santa Eugènia, on es jugarà el trofeu Ajuntament de Taradell. Serà al camp de la Raureda a partir de 2/4 de 5 de la tarda.