Empat del CP Taradell a la pista de l'Olot

Diumenge, 22/03/2015

Només un gol de l'Olot a falta de 35 segons va impedir al CP Taradell sumar una nova victòria a la Primera Nacional. El conjunt taradellenc segueix en la bona dinàmica després d'empatar a 1 amb el cinquè classificat en un partit que es va disputar divendres al vespre. Els taradellencs es van avançar amb un gol de Marçal a la primera part. Els de Climent Padrós van disposar de bones accions per marxar al descans amb un avantatge més ampli, però no van estar encertats. A la segona part va seguir la mateixa dinàmica, amb un Taradell que no va sentenciar i amb un Olot que disposava de bones accions per buscar l'empat, sobretot des del punt de penal, on Albert Dalmau, va haver d'aturar fins a cinc penes màximes. Al final, i quan semblava que els taradellencs s'emportarien els tres punts, l'Olot va marcar l'1 a 1 a 35 segons per finalitzar el matx.