Empat del CP Taradell a la pista del Cerdanyola

Dilluns, 13/04/2015

El CP Taradell segueix amb la bona línia de partits sense perdre després de l'empat que va aconseguir dissabte a la pista del Cerdanyola. El resultat final va ser de 4 a 4 en un partit molt dur i amb polèmica arbitral. El rival, un equip que té molt difícil la salvació, va plantar cara a un Taradell que es va veure superat per la duresa del rival i l'actuació arbitral, que, durant el primer temps, va xiular fins a set faltes directes a favor dels locals i deixant els taradellencs, en més d'una ocasió, amb només dos jugadors a pista. Tot i així, a la mitja part, era d'1 a 2 favorables als de Climent Padrós. A la represa, els locals van capgirar el marcador deixant el 4 a 2 fins que Marçal, amb dos gols, va posar l'igualada definitiva. El Taradell segueix quart a la classificació amb 4 punts.