Empat del CP Taradell contra el Tordera

Diumenge, 18/11/2018

El Taradell només va poder sumar un punt davant el Tordera, dissabte a la tarda, un equip que ocupa la cua de l'OK Plata i que va aconseguir el primer punt de la temporada al pavelló d'El Pujoló. El conjunt taradellenc va perdonar i al final va acabar patint per sumar el punt (2-2). Dani Rodríguez va avançar els locals amb un llançament exterior però a la jugada següent el Tordera va aconseguir l'1 a 1. El mateix jugador taradellenc va tenir una falta directa per fer el segon, però no va estar encertat. El segon gol blanc-i-blau va arribar a l'inici de la segona part mitjançant Edu Genís. El Taradell va tornar a perdona i a poc a poc el Tordera es va fer amb les regnes del partit, primer amb un penal que va poder aturar Dalmau i després amb diverses accions d'atac i un pal. El 2 a 2 no va arribar fins al minut 41. En els darrers instants de partit cada equip va disposar d'una falta directa. El Taradell, mitjançant Dani Rodríguez, a 33 segons pel final i el Tordera, a 3 segons per la conclusió del matx. Els porters van evitar el gol i el resultat de 2 a 2 no es va moure. A la taula, el CP Taradell és onzè amb 5 punts.