Empat del CP Taradell davant el Barça

Diumenge, 02/12/2018

El CP Taradell va empatar a 2 contra el filial del Barça en un partit disputat al pavelló d'El Pujoló, dissabte a la tarda. Els taradellencs van deixar escapar la victòria en un partit que a manca de 8 minuts pel final guanyaven per 2 a 0. I és que el marcador es va posar de cara pels blanc-i-blaus només començar. Als 30 segons de joc, Tino Molera marcava l'1 a 0. El Barça va reaccionar i es bolcar a la porteria de Dalmau, que va estar molt encertat. Els blaugranes també van enviar una bola al pal. Als cinc minuts de la represa, el Taradell feia el segon. Amb el 2 a 0 els locals van intentar defensar el resultat, però van veure com el Barça retallava la diferència en el minut 42. A la jugada següent Dani Rodríguez va disposar d'un penal, però el taradellenc va fallar la pena màxima i quan només quedaven tres minuts per la conclusió del joc, el Barça feia el 2 a 2 definitiu.