Empat del Taradell al camp del Gurb

Diumenge, 10/03/2019

Partit igualat a la part alta de la classificació. Gurb i Taradell van demostrar el perquè estant lluitant per les primeres posicions del grup 5 de Tercera Catalana i dissabte a la tarda van empatar a 1. El Gurb va començant dominant el partit i als 20 minuts de joc es van avançar en el marcador. A la primera part no hi va haver moltes ocasions entre dos equips amb un joc molt directe però amb molt de respecte. A la segona part, el Taradell va sortir més intens i fruit d'això va arribar el gol de l'empat en una rematada de Marc Font. El Gurb va buscar el gol de la victòria a la recta final del partit amb diverses ocasions però qui va estar a punt de marcar en la darrera jugada de l'enfrontament va ser el Taradell però l'1 a 1 no es va moure.A la classificació, el Taradell continua cinquè amb 45 punts.Foto: UD Taradell