Empat del Taradell davant el Roda amb un gol de penal

Dissabte, 16/09/2017

El Taradell segueix invicte després de tres jornades. Amb una victòria i dos empats, el darrer aquest dissabte a la tarda contra el Roda, els de Gerard Pallarès sumen 5 punts i ocupen la zona alta de la taula. Davant el Roda els blanc-i-blaus van patir per sumar el punt. De fet, aquest va arribar en el minut 88 gràcies a un gol de penal que va transformar Víctor Talavera que s'ha convertit en el pitxitxi de l'equip.

La primera part va tenir poques ocasions. El joc es va concentrar al mig del camp i cap dels dos equips va disposar d'oportunitats clares per portar perill a les respectives porteries. Tot el contrari del segon temps, més animat i amb polèmica. Després de diversos avisos, tant per un cop per altre equip, el Roda es va avançar en el marcador després d'una rematada de Khalid amb el cap. El Taradell van reclamar fora de joc en una acció en la qual el jugador rodenc es trobava sol i en posició antireglamentària. Malgrat el gol el Taradell va seguir treballant i la reacció no es va fer esperar. Els locals però no tenien la punteria afinada i van haver d'esperar fins al 88 per marcar després d'un penal a Joan Canó, també protestat pels visitants. Tala no va fallar des dels onze metres i posava l'1 a 1 definitiu en el marcador.