'Espai terra' de TV3 serà el Toni d'Honor 2014

Diumenge, 05/01/2014

Des de fa dos anys, el passant dels Tres Tombs de Taradell compta amb la figura del Toni d'Honor. L'any passat, va ser Òmnium Cultural, distinció que va recollir la seva presidenta, Muriel Casals, i Casa Tarradellas va ser el primer a rebre aquest títol en l'edició del 2012. En l'edició d'aquest anys, segons us avança Ràdio Taradell, serà el programa de TV3 Espai terra, que dirigeix i presenta Tomàs Molina, que, justament, va ser el pregoner de la Festa dels Tonis ara fa dos anys.

Des de la comissió organitzadora, asseguren que "s'ha tingut en compte que el proper mes d'abril el programa celebrarà els cinc anys en antena i s'ha considerat la sensibilitat i difusió que el programa realitza sobre el territori català i la importància de la seva preservació, vinculant aspectes mediambientals i de sostenibilitat amb aspectes directament relacionats amb la cultura i les tradicions del nostres país". Precisament, aquesta setmana, Espai terra dedicarà un dels programes a Taradell i farà una connexió en directe.

La distinció del Toni d'Honor es lliurarà diumenge que ve al matí, durant la recepció d'autoritats que es farà a la Casa de la Vila abans que comenci el passant. Falta per concretar si serà Molina o algun altre membre de l'equip qui vindrà a Taradell diumenge que ve.

Els propers dies, des d'aquesta pàgina web, concretarem tots els actes organitzats amb motiu de la Festa dels Tonis.