Golejada del CP Taradell davant el Lleida

Diumenge, 11/12/2016

Gran partit del CP Taradell aquest diumenge al migdia. Va golejar el Lleida, que arribava al pavelló d'El Pujoló com a cinquè classificat. Els taradellencs van passar per sobre del rival aconseguint un clar 10 a 1. Els homes de Pep Rifà van estar molt encertats en totes les línies i les fases de joc i a la primera part ja tenien el partit encarrilat amb cinc gols. El gol dels lleidetans va arribar a falta de dos minuts pel final del primer temps, que els hi donava una mica d'aire. El Taradell, però, va tallar en sec la possible reacció dels lleidetans i amb un esplèndid inici del segon temps van posar-se 8 a 1. La resta de partit els taradellencs van jugar amb comoditat, amb possessions llargues i aconseguint ampliar el resultat fins al 10 a 1 definitiu. Els gols els van fer Marçal Casadevall (3), Xevi Soler (3), Edu Genís (2), Marc Soler (1) i Benito (1). Un resultat que permet als taradellencs no desenganxar-se de la zona alta una setmana abans de visitar el Tona.