Golejada del CP Taradell en el derbi davant el Roda

Dilluns, 18/05/2015

Victòria plàcida del CP Taradell en el derbi davant el Roda per 9 a 3. El Taradell es va avançar amb un gol de Marçal, però ràpidament el Roda va empatar. Montero va tornar a posar el seu equip per davant, mentre que el Roda, després d'una blava a Castellà, no desaprofitava una falta directa. Abans del descans, Alonso va fer el 3 a 1. A la represa, el Taradell va sentenciar. Montero, de penal, i Edu Genís, de jugada, van posar el 5 a 1. El Roda va retallar la diferència, però Marçal, Castellà i Masoliver van tornar a marcar fent el 8 a 2. Després d'una blava a Marçal el Roda va marcar el 8 a 3 al minut 45, però Benito va tancar la golejada amb el 9 a 5 definitiu.

Per la seva banda el Taradell B va caure davant el Ripoll, equip que l'any que ve jugarà a la Primera Nacional Catalana per 5 a 2, en un partit que es va jugar divendres a la tarda.