Important victòria del CP Taradell a Maçanet

Dimarts, 11/12/2018

El CP Taradell va tornar amb els tres punts de la pista del Shum després de guanyar per 2 a 4 en un disputat minuts. Xevi Soler va avançar als taradellencs amb dos gols molt seguits als minuts 7 i 8. Just abans del descans els locals van retallar la diferència amb un gol que deixava l'1 a 2. Dani Rodríguez però tornava a posar dos gols d'avantatge pels blanc-i-blaus als 8 minuts de la represa, però, tres minuts més tard, el Shum tornava a retallar la diferència en el marcador. El partit es va igualar amb el 2 a 3 però els taradellencs van saber patir i mantenir la diferència al marcador fins que una targeta blava a un local va permetre a Dani Rodríguez disposar d'una falta directa i posar el 2 a 4 definitiu. A la classificació el conjunt de Pep Rifà puja fins a la sisena posició amb 12 punts després de tres victòries i tres empats.