Important victòria del CP Taradell davant el Vilanova

Dissabte, 13/01/2018

El CP Taradell va jugar dissabte al vespre el primer partit del 2018 i ho va fer a casa davant el Vilanova a qui va guanyar per 2 a 1 en un partit que es va decidir al tram final.

Victòria important abans de viatjar a la pista del Jolaseta i tancar la primera volta per un Taradell que va notar la falta de ritme en la competició després de gairebé un mes sense jugar. Els taradellencs van fer un bon inici i al minut 6 un potent llançament de Dani Rodríguez va acabar amb la bola al fons de la xarxa. Els taradellencs van seguir dominant i disposant d'accions clares però no van trobar el camí del gol. Amb l'1 a 0 es va arribar al descans. En els primers minuts de la represa va seguir la mateixa tònica però a manca d'11 minuts pel final, una pèrdua de la bola del Taradell va propiciar una jugada d'atac del conjunt visitant amb un inspirat Èric Gual que no va desaprofitar l'oportunitat per marcar i fer pujar l'1 a 1 en el marcador. Tot i que el gol va ser un gerro d'aigua freda pels taradellencs, l'equip de Pep Rifà no va baixar els braços i quan faltaven només dos minuts pel final, Dani Rodríguez tornava a posar el Taradell per davant en el marcador. El Vilanova va disposar d'una falta directa en el darrer minut però el marcador no es va moure. Tot i acabar patint més del compte en un partit en el qual el Taradell va merèixer més, els tres punts es van quedar a casa. I a la classificació.