La UD Taradell acaba l'any encaixant una golejada davant el Castellar

Dimarts, 23/12/2014

La UD Taradell tancarà l'any amb una clara derrota davant el Castellar que el deixa en zona de descens. Va ser en el partit ajornat contra el Castellar que es va jugar aquest dimarts, amb unes temperatures molt baixes, al camp de la Raureda. El partit va començar a partir del minut 17 amb el 0 a 0 en el marcador, tal i com s'havia suspès fa tres setmanes. Els locals van ser els que van disposar d'una clara ocasió per avançar-se en el marcador però del possible gol blanc-i-blau es va passar al 0 a 1 pel Castellar en una centrada-xut que va anar al fons de la porteria, sorprenent el mateix jugador del Castellar. A la resta de minuts de la primera part, poca història més. Només un nou xut del Castellar que Nil, amb una gran intervenció, va aturar. A la segona part, el Castellar va ser millor i després de diverses ocasions, encara que no molt clares, va arribar el 0 a 2. Va ser al minut 54 i en una falta que no va rematar ningú i que com al primer gol va acabar enganyant a Nil que va veure com la pilota entrava al fons de la porteria. Tot seguit va arribar la jugada polèmica del partit en una acció que Pedrón va acabar marcant però que el col·legiat, a instància del línier, va anul·lar per un fora de joc que no era. Tot i les protestes del públic el gol taradellenc no va pujar en el marcador. Si en canvi que ho va fer el del Castellar, al minut 65, novament de falta directa. Aquesta vegada, imparable. El Taradell ho va intentar fins el final, però només Òscar va poder marcar pel Taradell en una jugada en què es va plantar sol davant el porter però amb un xut que va sortir per sobre del travesser. Ja en el temps afegit, Quim tancava la golejada amb el definitiu 0 a 4.

Amb aquesta derrota el Taradell, que ha patit moltes baixes i lesions en els darrers mesos, acaba l'any en quinzena posició, en el llocs de descens directe amb 14 punts, i a només tres punts que el darrer classificat. El proper partit no serà fins el cap de setmana del 10-11 de gener en el partit en què els taradellencs rebran el Sallent.