La UD Taradell celebra l'ascens amb una nova victòria

Dissabte, 04/05/2024

Tarda de celebració a Taradell amb una nova victòria del primer equip just abans de la rua de campions. La UD Taradell va guanyar a La Gleva per 2 a 0 i suma ja 20 victòries.

Joan Canó ha inaugurat el marcador al quart d'hora de joc després d'una assistència d'Abel Mas. Just abans del descans, Canó ha fet una passada per Èrik que no ha perdonat i ha fet pujar el 2 a 0. El Taradell ha dominat el partit de principi a fi davant d'un equip que ha perdut la categoria. A la segona part, tot i les diverses ocasions, el marcador no s'ha mogut.

Després del partit, la festa, iniciada a la grada, ha continuat amb la rua. Bany a L'Atlàntida i cercavila fins a l'Ajuntament on els jugadors del primer equip, juntament amb els de l'Infantil, que també han quedat campions, han estat rebuts per l'alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas.