La UD Taradell defensarà el primer lloc davant l’Olímpic

Dijous, 06/10/2016

Després de cinc jornades, la UD Taradell és líder en solitari del grup 5 de Tercera. Aquest dissabte, però, tindrà un difícil compromís al camp de l'Olímpic de la Garriga. El conjunt del Vallès és quart amb 12 punts (el Taradell en té 15) però només ha encaixat quatre gols i és, juntament amb l'OAR Vic, un dels equips que encara no ha perdut cap partit aquesta temporada. Els taradellencs, però, volen seguir amb la bona dinàmica i la ratxa positiva de resultats que li ha permès encapçalar la classificació. El conjunt de Jordi Freixas, a més, vol oblidar amb una victòria a la Garriga el darrer partit jugat a domicili contra el Moià, quan al minut 81 guanyaven per 1 a 3 i van acabar perdent per 4 a 3. El partit es jugarà a 2/4 de 5 de la tarda.