La UD Taradell empata a Sant Julià

Dilluns, 20/11/2017

El Taradell va sumar un punt de la seva visita al camp del Sant Julià (1-1). Els de Gerard Pallarès van ser superiors al primer temps, marxant al descans amb un resultat favorable de 0 a 1 gràcies al gol de Jordi Pladevall Puigdesens a la mitja hora de joc. A la segona part els taradellencs no van rematar la feina tot i quedar-se amb un jugador més per l'expulsió de Gerard Torrents. Amb un home més el Taradell va seguir tancat al darrera i el Sant Julià ho va aprofitar per buscar i acabar fent l'empat en el minut 72. Ja a la recta final els dos equips van buscar el gol de la victòria però el resultat va quedar igualat com estan els dos conjunt a la classificació. El Taradell és vuitè amb 20 punts i encadena tres jornades sense conèixer la derrota.