La UD Taradell empata contra el Manlleu B

Dissabte, 16/03/2019

La UD Taradell va sumar davant el Manlleu B el tercer empat consecutiu en un partit accidentat que va acabar amb dos expulsats visitants i dos lesioants locals en un partit igualat. Els taradellencs van disposar de les primeres ocasions, però la jugada més clara de gol va ser pel Manlleu B, al minut 13, en la qual Trabal va treure la pilota de la mateixa línia de gol. Els locals ho van continuar intentant, però novament va ser el Manllleu qui s'apropava amb perill a la porteria de Campayo i marcava el 0 a 1 en el minut 40. Abans del descans, però, Martí Perdrón posava l'empat. A la represa Marçal Sala acabava de donar la volta al marcador amb el 2 a 1. Abans el Manlleu B s'havia quedat amb deu jugadors per l'expulsió d'un dels seus jugadors. Els de Gerard Pallarès van buscar el tercer gol i van disposar d'accions per fer-ho però no van sentenciar tot i les oportunitats d'Ignasi, de Joan Sala. En canvi, el Manlleu va fer l'empat a 2 en el minut 65 després d'un polèmic penal. El Taradell va veure com havia de canviar el seu porter i el capità Joan Canó per lesió i com el Manlleu es quedava amb nou jugadors per una altra expulsió en un final accidentat però sense cap més gol.

Amb aquest empat el Taradell suma 46 punts i és cinquè en una part alta en la qual tot continua igual excepte el Torelló, llançat a l'ascens.