La UD Taradell empata davant l'OAR Vic

Diumenge, 12/05/2024

La UD Taradell va empatar a 2 al camp de l'OAR Vic en un partit que es va disputar dissabte a la tarda al Torres i Bages de la capital osonenca. Després d'una primera part molt travada, els taradellencs es van avançar amb un gol d'Oriol Vila només començar el segon temps. El gol va fer reaccionar l'OAR Vic que necessitava puntuar per patir per la permanència. I amb menys d'un quart d'hora de joc van donar la volta al marcador. Amb el 2 a 1 el partit es va calmar però a les acaballes un xut de Pau de la Torre va acabar amb l'empat a 2 definitiu.

El Taradell, que des de fa dues jornades és campió del grup, suma 61 punts quan encara queda una jornada per disputar-se. Abans de l'inici del partit, l'OAR Vic va fer el passadís d'honor al conjunt taradellenc que suma 18 victòries, 7 empats i 5 derrotes. En el darrer partit de la temporada s'enfrontarà al Roda que aquest diumenge va certificar el seu descens.