La UD Taradell empata i es jugarà la permanència en el darrer partit

Dissabte, 20/05/2017

La UD Taradell va empatar al camp del Balenyà dissabte a la tarda. El gol de l'empat a 2 pels visitants va arribar en el minut 95 i deixa el Taradell sense poder certificar la permanència. Tot i que és desè amb 39 punts, n'hi falta un per assegurar-se seguir a Tercera. Aquest l'haurà d'aconseguir la setmana vinent davant el Voltregà en una jornada que es preveu d'infart ja que fins a deu equips entren en aquesta lluita. Els dos equips es jugaven molt més que tres punts. El Taradell va començar dominant i va veure com en el minut 8 el col·legiat anul·lava un gol al conjunt taradellenc. No va ser fins a la mitja hora de joc quan va arribar el 0 a 1 en una jugada que va completar Jordi Pladevall Puigdesens. Abans el Taradell havia disposat de diverses accions per inaugurar el marcador i, per contra, en el tram final del primer temps va ser el Balenyà qui va portar més perill a l'àrea de Nil. El Taradell va poder marcar a la sortida del segon temps, però va ser el Balenyà qui, al minut 74, va fer l'empat a 1. Amb el partit trencat, Arnau Oriol va acabar amb gol una contra blanc-i-blava en el minut 83. Amb dos jugadors expulsats el Balenyà posava el 2 a 2 definitiu en el descompte.