La UD Taradell encaixa una nova golejada

Dilluns, 02/11/2015

La UD Taradell no va poder reafirmar davant el Balenyà la millora en el seu joc i també en el resultats que va oferir la setmana passada. Dissabte a la tarda va caure golejat del camp del Balenyà per 5 a 1 en un partit en què els homes de Jordi Freixas no els hi va sortir res bé. De fet van començar encaixant un gol al minut 4 que, com ha passat en altres ocasions, va deixar tocats els taradellencs que van ser incapaços de refer-se i més quan, al minut 23, el Balenyà feia el segon. El Taradell no va fer una primera part dolenta, va plantar cara, però l'efectivitat local va ensorrar als taradellencs que a més van veure com, en el temps afegit del primer temps, els locals tenien temps per fer el tercer i deixar el 3 a 0 al marcador a la mitja part. Abans, però, cal destacar dos lesionats més pel conjunt blanc-i-blau que s'afegeixen a la llarga llista de baixes del Taradell. Oriol Sans i Ignasi Casacuberta van jugar 11 i 20 minuts respectivament. A la segona part el Taradell va encaixar el quart gol. Amb el partit vist per sentència, Jordi Pladevall va fer el gol de l'honor al minut 82 per un Taradell que, dos minuts més tard, va veure com el Balenyà tancava la golejada amb el 5 a 1 definitiu. Els taradellencs segueixen tercers per la cua amb 7 punts i el proper cap de setmana s'enfrontarà a un rival de la seva lliga, el Sant Feliu de Codines.