La UD Taradell enceta el 2015 amb un important victòria davant el Sallent

Dilluns, 12/01/2015

El Taradell va sumar els tres punts en el primer partit de l'any trencant una mala dinàmica de resultats encaixada el passat mes de desembre. Dissabte a la tarda es va imposar al Sallent, un equip de la part alta de la taula, per la mínima (1-0) que li serveix per sortir de la zona de descens directe.

Des del primer moment el Taradell, tot i tenir un gran nombre de lesioants, va sortir disposat a aconseguir la victòria i amb només quinze minuts va disposar de tres ocasions. Una de Canó, una altra de Marçal i la tercera, de Serrabasa que va enviar la pilota al pal, aprofitant un refús del porter en el xut anterior de Marçañ. El darrer quart d'hora de la primera part però va ser pel Sallent, amb dues ocasions que van fregar el pal.

A la represa el joc es va igualar. El Sallent va passar a tenir el control de la pilota però el Taradell les millors ocasions, encara que cap va ser clara. El gol no va arribar fins al minut 75, després d'una falta de Talavera que Òscar Sánchez, molt atent, va poder enviar la pilota al fons de la xarxa després d'una gran intervenció del porter visitant. El Sallent va intentar buscar l'empat però abans del final qui va disposar de les accions més clares per tornar a marcar va ser el Taradell. Primer en una nova jugada de pilota parada en què el llançament de Lucho va sortir fregant el pal i tot seguit una rematada de cap de Canó que va sortir desviada.  EL 9 NOU